Uværet «Hans»

Hvis strømmen blir borte skal du være sikker på at Glitre Nett allerede er på saken, enten vi prøver å omkoble strømnettet fra nettsentralen, eller har montører ute for feilretting. Ekstremvær stopper ikke oss fra feilretting så lenge det ikke er til fare for sikkerheten til montørene.

 

Glitre Nett har siden uværet «Hans» slo til, fulgt situasjonen nøye og sørget for at utstyr er i orden og montører er beredt for å kunne opprettholde strømleveransen gjennom uværet. Så langt har ikke uværet ført til verken store eller langvarige strømbrudd i Hadelandsområdet, men vi følger fortsatt med og er i dialog med kommunene. De neste dagene er det stor flomfare i Drammensvassdraget som følge av «Hans». På bakgrunn av dette har vi valgt å øke beredskapen ytterligere for å opprettholde strømleveransen. 

Glitre Nett sender ut SMS-varslinger når et strømbrudd berører deg. Hvis det ser ut til å vare over en lengre periode vil du få SMS med oppdateringer underveis. Logg deg inn på Min Side og se til at vi har korrekt mobilnr. for å kunne varsle deg. Når du har logget deg inn klikker du på Min Profil, deretter Varslinger.

Hvis du har vanninntrenging i boligen anbefaler vi at du skrur av hovedsikringen eller kursene til berørte rom. Rommene må tømmes for vann før du skrur på strømmen igjen!

 

  • Vi minner om at all berøring av linjer og kabler som henger lavt eller ligger på bakken, kan være livsfarlig. Hold god avstand og meld fra til oss.
  • Du kan følge med på vårt strømbruddskart for oppdateringer om pågående strømbrudd.
  • Vår feilmeldingstelefon er åpen døgnet rundt, men vi ber deg holde denne linja åpen for akutte henvendelser som kan hjelpe oss i vårt feilrettingsarbeid: 31 00 36 80

Siste nytt

Gå til nyhetsarkiv
Kontakt Lukk
Hei og velkommen til oss!
31 00 42 30
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag kl. 09:00 - 14:00
Kontakt oss
Spørsmål og svar

Chat med oss om HAN-port og annet du måtte lure på