Vi tar ditt personvern på alvor – hos oss skal du være trygg

Du skal være trygg på at vi behandler dine personopplysninger med respekt og sikkerhet. Skal vi behandle opplysninger om deg, skal det være for å gjøre produkter og tjenester bedre for deg.

 

 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er data og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og ip-adresse, eller en kombinasjon av disse som gjør det mulig å finne ut hvilken person som befinner seg bak disse.

 

Hvordan administrerer jeg dataene mine?

På Min side hos Glitre Energi Nett kan du selv vedlikeholde opplysninger om kundeforholdet ditt, blant annet gi samtykke til hvordan vi skal kommunisere med deg for eksempel i varsling av strømstans, eller forbindelse med annen kundekommunikasjon.

Det er ikke alle opplysninger du kan endre selv, men det er bare å gi oss beskjed så endrer vi for deg. Du har selvsagt rett til at opplysninger blir rettet, slettet eller supplert.

 

Hele erklæringen

Vi har oppdatert personvernerklæringen vår. Den beskriver hvilke personopplysninger vi bruker, hva vi bruker dem til, og hvorfor vi gjør det. Her ser du hele personvernerklæringen.

 

De nye EU-reglene gjør personvern aktuelt. I erklæringen ser du mer detaljert hvordan vi håndterer personvern. Du kan også lese med på Datatilsynets sider for mer generell informasjon.

 

 

Lurer du på noe? Kontakt oss

Kundeservice: 31 00 42 30
Mandag-fredag kl. 08.00-15.30