Nå skifter vi navn til Glitre Nett

Vi i Glitre Energi Nett og Agder Energi Nett har nå slått oss sammen. Samme kunnskap og kompetanse, men med nytt navn – Glitre Nett. Med årvåkenhet og nytenkning benytter vi morderne teknologi og smarte energiløsninger for å dra samfunnet i riktig retning. Vi skal sørge for at samfunnet fungerer. I dag – og i fremtiden.

 

Hvem er Glitre Nett?

Glitre Nett er et resultat av fusjonen mellom Agder Energi Nett og Glitre Energi Nett. Selskapet er et heleid datterselskap i Å Energi, og er Norges nest største nettselskap med 310.000 nettkunder. Glitre Nett har over 30.000 kilometer med regionalnett og distribusjonsnett, mer enn 12.000 nettstasjoner, og 133 transformator- og koblingsstasjoner i Agder og Buskerud.

Våre nettløsninger skaper vekst og verdi, både for industrien, klimaet og deg som kunde. Hver dag jobber vi for at samfunnet skal fungere. Derfor følger vi med på det som skjer, også før det skjer. Vi gyver løs med fornyet energi for å skape løsningene som hjelper folk og klode.

 

www.glitrenett.no

 

Hva betyr det for deg som kunde?

Du som kunde skal fortsatt forholde deg til oss som ditt tidligere nettselskap, men vi tar hånd om leveringssikkerheten.

Du skal forholde deg til samme telefonnummer, kontaktskjema og nettside som tidligere. Nettleiefakturaer og avsender i forskjellige kanaler vil være Glitre Nett, men oversikt over strømbrudd, informasjon om strømstøtte eller pålogging til Min Side vil være på https://www.glitreenergi-nett.no en stund til.

 

Kan vi bistå deg?

Du kan kontakte vårt kundesenter alle hverdager mellom kl. 09-15.

Telefon:
Buskerud og Hadeland: 31 00 42 30

E-post:
Bruk vårt kontaktskjema

Nettside:
http://www.glitrenett.no/

http://www.glitreenergi-nett.no/

Opplever du feil på strømnettet?
Vår feilmeldingstelefon er døgnåpen.

Telefon: 31 00 36 80

 

Nå skifter vi navn til Glitre Nett 3

Siste nytt

Gå til nyhetsarkiv
Kontakt Lukk
Hei og velkommen til oss!
31 00 42 30
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag kl. 09:00 - 14:00
Kontakt oss
Spørsmål og svar

Chat med oss om HAN-port og annet du måtte lure på