Fokus på sikker og stabil strømforsyning

I Glitre Energi har vi nå fokus på å bidra i den nasjonale dugnaden mot smittespredning av koronaviruset, og å samtidig opprettholde en sikker og stabil strømforsyning for alle kundene våre.

I Glitre Energi har vi nå fokus på å bidra i den nasjonale dugnaden mot smittespredning av koronaviruset, og å samtidig opprettholde en sikker og stabil strømforsyning for alle kundene våre.

-Du som kunde skal kunne føle deg trygg på at vi er godt forberedt og gjør det vi kan for å sikre at strømforsyningen til samfunnet opprettholdes gjennom hele denne perioden.

-Som en leverandør av samfunnskritisk infrastruktur har vi stort fokus på våre kjerneoppgaver – alt fra sykehus til private hjem trenger strøm for å få hverdagen til å fungere. Våre ansatte passer på at vi klarer å opprettholde den viktige samfunnsfunksjonen, sier konsernsjef Pål Skjæggestad i Glitre Energi.

Beskytte ansatte

Ett av våre viktigste tiltak i kampen mot Korona er å redusere belastningen på «driftskritisk personell» for å opprettholde beredskapen i kraftforsyningen. Vi har foreløpig ingen tilfeller av ansatte som er syke av Korona, men vi har noen ansatte i karantene.

I tillegg til å følge alle generelle smittevernanbefalinger, reise og møterestriksjoner, jobber alle de ansatte som har mulighet til å det hjemmefra. Blant annet har vi nå kundesenter med ansatte som jobber hjemmefra, og det fungerer fint.

Vi har også våre hverdagshelter som må møte opp på jobb for å sikre driften av strømnettet og kraftverkene våre. For dem har vi satt inn en rekke tiltak for å beskytte dem så godt som mulig.

Utsetter aktiviteter

Blant annet utsetter Glitre Energi Nett mange planlagte aktiviteter og oppgaver som ikke er driftskritisk. Det betyr at en rekke planlagte strømstanser og koblinger i kraftnettet kan utgå den nærmeste tiden.

– Dette vil frigjøre ansatte til å ha fokus på eventuelle strømbrudd, og det skal bidra til å sikre at vi har flere ressurser tilgjengelig ved eventuell sykdom. Vi er godt forberedt på flere beredskapssituasjoner, dette har vi god kompetanse på. Det er flott å se hvordan våre ansatte tar ansvar i denne situasjonen, sier Tore Morten Wetterhus, administrerende direktør i Glitre Energi Nett.

For spørsmål og svar om hvordan Koronaviruset påvirker energibransjen – se Energi Norges sak her.

-Vi i Glitre Energi gjør vårt i denne samfunnsdugnaden. Vi har stor omtanke for alle som er rammet av dette, og ber alle ta godt vare på hverandre i tiden fremover, avslutter konsernsjef Pål Skjæggestad.

Siste nytt

Gå til nyhetsarkiv
Kontakt Lukk
Hei og velkommen til oss!
31 00 42 30
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag kl. 09:00 - 14:00
Kontakt oss
Spørsmål og svar

Skriv til oss på chat om HAN-port, innlogging på Min Side og spørsmål om nettleiefaktura