Endring i nettleien

Det blir positive endringer i nettleieprisene fra 1.1.2021.

Det blir positive endringer i nettleieprisene for de fleste kundene fra 1.1.2021. Energileddet i nettleien reduseres til 45,99 øre/kWh (vinter) og til 43,74 øre/kWh (sommer). Samtidig gir Smart nettleie en reduksjon i energileddet fra kl. 22 til kl. 06 på 12 øre/kWh vintermånedene.

Fastleddet i nettleien økes noe, fra 1250 kroner til 1625 kroner i året. Samlet sett vil dette bety lavere nettleie for de fleste kundene. En gjennomsnitts husholdning med et strømforbruk på 20.000 kWh vil få redusert nettleie med ca 750 kroner i året. Nettleien du betaler går til å sikre stabil og sikker strømforsyning.

Se mer detaljerte nettleiepriser her.

Ønsker du mer informasjon om vår Smart nettleie, finner du mer om det her.

Nettleien er strengt regulert av myndighetene, og for en gjennomsnittshusholdning utgjør statlige avgifter nå over 50 prosent av nettleien.

Økt krav til sikkerhet og investeringer

Strøm er stadig viktigere i hverdagen vår og vi forventer å ha det hvert sekund, 24 timer i døgnet, hele året, både hjemme og på jobb. Nettleien du betaler skal sikre stabil og sikker strømforsyning. Den dekker de kostnadene nettselskapene og Statnett har ved å bygge, drifte og vedlikeholde linjer, kabler og transformatorstasjoner rundt deg.

Nettselskap i Norge er monopolbedrifter, og vi i Glitre Energi ser på det som et ekstraordinært ansvar å drive mest mulig effektivt for kundene våre. Vi jobber hardt for å kunne levere strømmen sikkert hjem til deg til lavest mulig pris. Glitre Energi Nett har blant de laveste nettleiene i Viken.

Les mer om det her.

Siste nytt

Gå til nyhetsarkiv
Kontakt Lukk
Hei og velkommen til oss!
31 00 42 30
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag kl. 09:00 - 14:00
Kontakt oss
Spørsmål og svar

Skriv til oss på chat om HAN-port, innlogging på Min Side og spørsmål om nettleiefaktura