Farlige forhold

Ser du noe som anses som et farlig forhold ønsker vi å få beskjed. Her finner du hva som anses å være et farlig forhold, samt hvordan du kan melde det inn til oss.

 

Vi har ansvaret for 8 834 km med strømledninger. Det hender derfor at vi trenger hjelp til å oppdage feil som kan være livsfarlige for mennesker og dyr.

 

Ser du et farlig forhold, nøl ikke med å ring oss når som helst på døgnet.
Tlf: 31 00 36 80

Eller, du kan sende oss et bilde via skjemaet nederst på siden.

Hva anses som farlige forhold? 

Et åpent eller ødelagt skap til våre trafostasjoner/nettstasjoner, strømledning på bakken, tre over strømlinje eller en ødelagt stolpe. Oppdager du et av disse forholdene er det ønskelig at du kontakter oss snarest.

Åpent eller ødelagt elektrisk skap

Alle strømskap og nettstasjoner skal være låst til enhver tid da strøm er livsfarlig for både mennesker og dyr. Men, noen ganger hender det at de er åpne grunnet hærverk eller påkjørsler. Da er det viktig at vi får beskjed snarest.

Tre/busker over strømlinje

Trær over strømførende linjer vet vi kan føre til strømstans. Ser du busker/trær som er i fare for å falle over, eller har allerede falt over linjene våre, meld det inn.

Strømlinje på bakken

Strømlinjer som henger lavt eller ligger allerede på bakken kan være svært farlige, spesielt hvis de fortsatt er strømførende. Ta gjerne bilde av det du ser, men husk å hold avstand for din egen sikkerhet!

Ødelagt stolpe

Stolper som holder på å velte, eller har allerede veltet er noe vi selvfølgelig ønsker å få meldt inn til oss. Nøl ikke med å ta kontakt.

Send inn bilde til oss her

Under finner du skjemaet for å melde inn farlige forhold.

 • Er du usikker på faktisk adresse kan du skrive inn nærmeste adresse.
 • Ser du et nummer på trafo-/nettstasjon eller på stolpen er det ønskelig at du skriver inn det i skjemaet, eventuelt legger ved et bilde av det.
 • Gjelder det feil på gatelys må du kontakte kommunen gatelyset finner sted.

Når skjemaet er sendt inn vil det bli behandlet snarest. For ledninger på bakken som gnistrer eller det er fri tilgang til en trafostasjon ønsker vi helst at du ringer slik at vi kan sende ut noen med en gang.
Tlf: 31 00 36 80

Opplever du strømbrudd? Sjekk ut strømbruddskartet vårt eller ring driftssentralen: 31 00 36 80

Dersom vi har flere spørsmål rundt forholdet du melder inn vil vi kontakte deg.

Trinn 1 av 2

 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 2 MB.
   Last opp et bilde av feilen du ser. Du kan laste opp flere bilder samtidig.
  • Her kan du også skrive en beskrivelse av stedet dersom du ikke har nøyaktig adresse.